Gode pølser i ølbad

Dette er en av Trond Moi sine favoritter når man skal grille mye og til mange. Server med dine favorittilbehør, og imponer gjestene med en perfekt grillet kjøttrett. En sikker vinner til både hverdag og fest!

Oppskriften er utarbeidet i samarbeid med Trond Moi

  • texture Gassgrill
  • restaurant_menu Hovedrett

Ingredienser

Slik gjør du


  1. Her griller du først opp den mengden pølser du vil ha så de blir skikkelig brune og gode på direkte varme.
  2. Så jekker du opp 2 stk litt kraftige øl, porter eller en pale ale. Den en flaska ta du selv den andre går oppi et dypt aluminusfat sammen med 2 skivede sjalottløk.
  3. Legg pølsene oppi dette ølbadet og sett det under lokk i grillen på svak varme slik at det akkurat syder i ølet. Etter 10 minutt er de helt knall.
  4. Server pølsene med løken som er trukket ølet i brød eller lumpe.

Skriv ut oppskriften

arrow_upward