Marinert Lammecarre

Nyt en saftig og mørt lammecarré med sprøstekt fettside, tilberedt på grillen for optimal smak. Server med dine favorittilbehør, og imponer gjestene med en perfekt grillet kjøttrett. En sikker vinner til både hverdag og fest!

Oppskriften er utarbeidet i samarbeid med Trond Moi

  • texture Gassgrill
  • restaurant_menu Hovedrett

Ingredienser

Slik gjør du


Marinade:

  1. Grovhakk urtene.
  2. Kutt hvitløken i skiver.
  3. Bland alle ingrediensene i en bolle.

Lammecarreen:

  1. Ha ut kjøttet av marinaden og la det temperere seg litt mens grillen fyres opp.
  2. Legg lammecarreen med fettsiden ned og svi den godt av før den legges med benene ned i et par minutter. Trond Moi brukte Napoleon Prestige Pro 665 med infrarød Sizzle Sone sidebrenner til å svi fettsiden.
  3. Deretter legg opp lammecarre oppe på grillristen for indirekte varme. Det beste resultatet får man om man bruker en kulegrill og legger på lokket slik at man kan steke kjøttet på svak varme. Kjernetemperaturen skal bli rett under 60Cº
  4. La kjøttet hvile litt før man kutter det opp

Skriv ut oppskriften

arrow_upward