Ingredienser
Slik gjør du
Forberedelse:
- Hakk hvitløk fint. Hakk rødløk og persille, og skjær tomatene i små terninger. Vend hvitløk, rødløk, persille og tomater sammen med olje, og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Tomatsalaten kan brukes med det samme, men den blir ekstra god om den får stå i kjøleskapet i en times tid.
- Riv de to ostene.
Grill:
- Sett i gang din Napoleon grill og legg La Plancha stekeplaten på ristene. La Planchaen skal være middels varm, slik at osten får tid til å smelte før tortillaen blir for brun.
- Smør den ene halvdelen av hver tortilla med litt creme fraiche, og dryss litt ost over. Når tomatsalaten skal fordeles på toppen, la mikset renne av slik at fyllet ikke blir for vått. Fordel tomatsalaten på de 6 tortillaene over ost og creme fraiche. Strø litt mer ost på toppen, og brett den halve tortillaen uten fyll over fyllet, slik at du får en halvmåne.
- Spray La Plancha stekeplaten med litt oljespray, og stek 1-2 quesadillas om gangen. Når alle er stekt, er de klare til servering. Vel bekomme.
Tips:
Hvis det er rester, kan de varmes opp på La Plancha til de blir sprø igjen.