Ingredienser
Slik gjør du
- Rist sesamfrø på en tørr panne. Når de er gyldne, tas de av pannen.
- Skjær kyllingen i mindre biter, og vend med ½ ts. salt og pepper, og sett til side mens sausen forberedes.
- Hakk ingefær og hvitløk fint og ha dem i en panne sammen med ketchup, gochujang, sukker, brunt sukker, maggi og vann. La pannen stå, da kyllingen skal tilberedes først.
- Vend egget i kyllingbitene, og vend så kyllingbitene i maisstivelsen, så de er dekket helt rundt i maisstivelse.
- Varm oljen i wokken på din HOT WOK til 170 °C og friter 1/3 av kyllingen om gangen. De skal ikke tilberedes helt ferdig.
- Når all kyllingen er fritert, skru varmen opp til 190 °C og fritér kyllingbitene igjen. Nå skal de bli en smule gyldne og sprø. La dem renne godt av.
- Sett pannen med ingrediensene til sausen på din HOT WOK – jeg skrur bare på den innerste ringen i min HOT WOK. Hvis du bruker Silverline fra HOT WOK, sett den på middels varme.
- Sausmiksen skal opp og småkoke og tykne litt.
- Når sausen er tyknet litt, vendes halvparten av sesamfrøene i, og varmen slukkes.
- Vend alle kyllingbitene i, og server så med de siste sesamfrøene på toppen. Velbekomme.
Tip:
Retten kan lages både i HOT WOK wokpanne og HOT WOK paellapanne, men til fritering er HOT WOK wokpanne enklest.