Yaki Udon er en japansk rett som består av tykke udon-nudler som stekes sammen med forskjellige grønnsaker og kjøtt. Retten er kjent for sin intense smak og unike tekstur. Yaki Udon er en rask og tilfredsstillende rett som serveres varm, og den blir ofte servert som hovedrett.
texture
Wok
restaurant_menu
Hovedrett
Ingredienser
Slik gjør du
Tilberedning i wok:
Tenn woken din og la den varme opp.
Tilsett svinekjøtt, 2 hakkede løk, kanelstang, stjerneanis, nellik, pepper, allehånde, salt og pepper. La det småkoke i 30 minutter.
Ta kjøttet ut på et skjærebrett og skjær det i mindre biter.
Saus:
Bland 2 teskjeer soyabønnepasta med en klype salt, litt pepper, 2 spiseskjeer kokende vann fra svinekjøttet, litt risvineddik og 1 spiseskje tomatpuré.
Fortsett på wok:
Stek først hakket løk og hvitløk. Ta det deretter ut.
Stek kjøttet i den varme Hot Wok.
Tilsett grønnsakene og stek dem med.
Tilsett løk og hvitløk igjen og stek på minimum varme. Etter 2-3 minutter tilsettes nudlene og deretter sausen.
Avslutt med å tilsette vårløk og server retten fra din Hot Wok.