Ingredienser
Slik gjør du
Wok:
- Kok først pastaen over varmen, hell av vannet og spar det.
- Sett wokken over varmen, og tilsett olje og hakket hvitløk. Når det dufter godt av hvitløk, vend inn rekkene.
- Når rekkene begynner å bli gyldne, tas de av, men prøv å la hvitløken og oljen være igjen i pannen (bruk gjerne en hullsleiv).
- Hell nå boksen med hakkede tomater og pastavannet i sammen med krydderurtene, og skru ned varmen til lav varme.
- La det hele småkoke i omtrent 5 minutter, mens du rører rundt.
- Smak sausen til med salt og pepper, og vend til slutt inn den kokte pennepastaen og rekkene.
- Vend det hele rundt et par ganger og pynt gjerne med noen friske basilikumblader på toppen. Bon appétitt!
Tip:
De hakkede tomatene kan erstattes med ca. 200 g cherrytomater delt i to, og du kan tilsette 1 dl fløte til retten for et ekstra kremet resultat.