Potetstenger med ost

Hvem elsker ikke deilige, sprøsteikte potetstenger? Lars fra vårt Pro BBQ Team deler her oppskriften på hans versjon av enkle og deilige potetstenger med ost tilberedt i wokken.
  • texture Wok
  • restaurant_menu Snack
  • restaurant_menu Forret
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Slik gjør du


  1. Skrell og kok potetene.
  2. Mos potetene, og elt mosen godt sammen med de øvrige ingrediensene.
  3. Legg mosen i en pose, og trykk den flat, så det blir til en plate.
  4. Legg den i fryseren i ca. 30 minutter.
  5. Skjær deretter platen i strimler, og del dem i passende lengder.
  6. Varm woken med fritureolje. Stek strimlene til de er gyldne og sprø. Vel bekomme.

Tip:

Variér mengden i oppskriften ut fra om potetstiksene dine skal være en lett snack eller være et bærende tilbehør til hovedretten.

Skriv ut oppskriften

arrow_upward