Kylling med grønnsaker

Kylling må sies å komme i topp 3 når det gjelder populære ingredienser i wokretter. I denne oppskriften har den fått selskap av pasta og deilige grønnsaker som sukkererter, kikerter, sjampinjonger og paprika. Oppskriften er utarbeidet i samarbeid med Handgaard bbq.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedrett
  • restaurant_menu Lunsj

Ingredienser

Slik gjør du


Forberedelse:

  1. Hak alle grønnsakene grovt, og bland wok-sausen sammen.

Tilberedning:

  1. Tenn din HOT WOK og stek kyllingen.
  2. Når kyllingen er ferdigstekt, tas den ut av wokpannen.
  3. Stek kikertene, og ta dem ut igjen.
  4. Stek soppene. Når de begynner å krympe, tilsettes løkene.
  5. Når soppene og løkene har fått farge, tilsettes paprikaen, som stekes i omtrent ett minutt.
  6. Hell alle øvrige ingredienser i wokken unntatt sukkerertene.
  7. Smak til med salt og pepper.
  8. Før servering tilsettes sukkerertene.

Skriv ut oppskriften

arrow_upward