Kylling må sies å komme i topp 3 når det gjelder populære ingredienser i wokretter. I denne oppskriften har den fått selskap av pasta og deilige grønnsaker som sukkererter, kikerter, sjampinjonger og paprika. Oppskriften er utarbeidet i samarbeid med Handgaard bbq.
texture
Wok
restaurant_menu
Hovedrett
restaurant_menu
Lunsj
Ingredienser
Slik gjør du
Forberedelse:
Hak alle grønnsakene grovt, og bland wok-sausen sammen.
Tilberedning:
Tenn din HOT WOK og stek kyllingen.
Når kyllingen er ferdigstekt, tas den ut av wokpannen.
Stek kikertene, og ta dem ut igjen.
Stek soppene. Når de begynner å krympe, tilsettes løkene.
Når soppene og løkene har fått farge, tilsettes paprikaen, som stekes i omtrent ett minutt.
Hell alle øvrige ingredienser i wokken unntatt sukkerertene.