Små grillede krydderpoteter

Det er enkelt, det går raskt, og det smaker fantastisk til nesten all grillmat. Uskrelte små poteter eller poteter skåret i båter med olivenolje og krydderier, går inn i en helt annen potetliga så snart grillen gjør sitt.

  • texture Gassgrill
  • restaurant_menu Tilbehør

Ingredienser

Slik gjør du


Forberedelse:

  1. Skyl kartoflene og legg dem i en aluminiumsform.
  2. Dryss urtene og saltet over, og drypp med olivenolje.
  3. Bland godt sammen, slik at krydderne og oljen er jevnt fordelt på kartoflene.

Tilberedning på grillen:

  1. Tenn grillen og varm den opp til 200 °C.
  2. Når grillen har nådd 200 °C, slår du av den eller de midterste bunnbrennerne.
  3. Sett formen med potetene på grillristen, og grill dem til de er gyllenbrune og deilige. Vend dem gjerne en eller to ganger under tilberedningen, slik at de blir jevnt brune overalt.

Servering:

  1. Kan serveres som tilbehør til stort sett alt, med eller uten saus/dressing.

Skriv ut oppskriften

arrow_upward