Flankstek med chimichurri

Den velkjente flankstekken er ofte en hit på grillen, og det er faktisk utrolig lett å grille. I denne oppskriften viser Martin hvordan du enkelt griller en flankstek, og for å tilføre en ekstra velsmakende dimensjon til kjøttet pensler vi det til slutt med en deilig chimichurri. Kombinasjonen av det saftige kjøttet og de krydrede smakene fra urter, chili og hvitløk smaker helt fantastisk, og vil garantert bli en suksess på din neste grillmiddag.

I oppskriften har vi grillet på vår transportable TravelQ gassgrill, som er perfekt for camping, piknik og sommerhusferier.

  • texture Gassgrill
  • restaurant_menu Hovedrett

Ingredienser

Slik gjør du


Kjøkken:

  1. Krydre kjøttet med salt og pepper.
  2. Hakk alle ingrediensene til chimichurri fint.

Grillen:

  1. Sett grillen på direkte varme - ca. 220 °C.
  2. Pensle grillristen med olje.
  3. Grill kjøttet i 2 min. på hver side.
  4. Pensle et godt lag chimichurri på begge sider av kjøttet.
  5. Grill videre i 1 min. på hver side.

Anretning:

  1. La kjøttet hvile i 10 min.
  2. Strø over litt flaksalt og skjær det i skiver.

Skriv ut oppskriften

arrow_upward