Uansett om det er til hverdags eller i helgen, kan en solid wokrett alltid gjøre underværker. I denne oppskriften sprøstekes andebryst, som vi kombinerer med grønnsaker og ris. For å gi ekstra saft og kraft til retten, tilfører vi også en herlig woksaus, som på fornem vis binder alle smaksnyansene sammen. Oppskriften er utarbeidet av: Handgaard bbq.
texture
Wok
restaurant_menu
Hovedrett
Ingredienser
Slik gjør du
Klargjør alle råvarer:
Rengjør og hakk/snitt alle grønnsakene, så de er klare til woken.
Bland sausen og ha den klar.
Stek andebryst:
Skjær terninger i fettsiden på andebrystene og krydre deretter med salt på alle sider.
Tenn woken og legg andebrystene på den kalde wokpannen. Stek nå andebrystene i 3 minutter på hver side.
Ta dem av og la dem hvile.
Wok:
Kombiner risene i woken og vend dem rundt i fett fra anden. Etter ca. 2 minutter tar du risene av igjen.
Hell chiliolje i woken og stek grønnsakene i oljen.
Mens grønnsakene stekes, skjærer du andebrystene i mindre biter.
Når grønnsakene begynner å få farge, tilsetter du risene og anden, slik at det varmes opp igjen.