And med ris og grønt

Uansett om det er til hverdags eller i helgen, kan en solid wokrett alltid gjøre underværker. I denne oppskriften sprøstekes andebryst, som vi kombinerer med grønnsaker og ris. For å gi ekstra saft og kraft til retten, tilfører vi også en herlig woksaus, som på fornem vis binder alle smaksnyansene sammen. Oppskriften er utarbeidet av: Handgaard bbq.
  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedrett

Ingredienser

Slik gjør du


Klargjør alle råvarer:

  1. Rengjør og hakk/snitt alle grønnsakene, så de er klare til woken.
  2. Bland sausen og ha den klar.

Stek andebryst:

  1. Skjær terninger i fettsiden på andebrystene og krydre deretter med salt på alle sider.
  2. Tenn woken og legg andebrystene på den kalde wokpannen. Stek nå andebrystene i 3 minutter på hver side.
  3. Ta dem av og la dem hvile.

Wok:

  1. Kombiner risene i woken og vend dem rundt i fett fra anden. Etter ca. 2 minutter tar du risene av igjen.
  2. Hell chiliolje i woken og stek grønnsakene i oljen.
  3. Mens grønnsakene stekes, skjærer du andebrystene i mindre biter.
  4. Når grønnsakene begynner å få farge, tilsetter du risene og anden, slik at det varmes opp igjen.
  5. Smak til med woksaucen.

Skriv ut oppskriften

arrow_upward