Ingredienser
Slik gjør du
Nudler:
- Legg nudlene i en bolle med litt salt, og hell deretter kokende vann over.
- Når nudlene er møre, men fortsatt al dente, skal de siles og legges på et rent kjøkkenhåndkle.
Klargjør:
- Skjær alle grønnsakene og gjør dem klare til du skal wokke.
- Bland karri og chili med 2 ss vann og krydre rekene med blandingen.
Tilbered:
- Varm wokken godt opp og gi den litt olje (1 ss), ha egget i og lag scrambled egg, trekk det opp på siden av wokken.
- Tilsett litt mer olje. Ha løkene i og bland dem med egget, wok i 30 sekunder. Vi steker på veldig høy varme, så rør godt rundt med en palett mens du steker.
- Trekk løk/egg opp på siden av wokken.
- Ha på olje og tilsett rød paprika, bland med det øvrige i wokken.
- Trekk det opp på siden, tilsett olje og wok rekene. Vend rekene så de stekes på begge sider og bland med resten av wokken, varm opp i et par minutter.
- Bland inn bønnespirene.
Ferdiggjøre:
- Vend nå en god håndfull nudler i wokken og bland godt sammen, varm opp i 1 minutt og tilsett sausen.
- Sausen skal blandes godt med alt i wokken, varm det hele igjennom i 1 minutt.
- Anrett og server med finhakket vårløk og frisk koriander.