Jeg var ikke direktør. Jeg var ikke designer.
Som 21-åring var jeg en desillusjonert gutt. Kastet ut av skolen. Nettopp ferdig på avvenning. Jeg var fortapt. Det var noen veier jeg kunne velge. Men jeg bestemte meg for å bygge en ovn i hagen. Den første så ganske røff ut, men pizzaen smakte fantastisk – og jeg var solgt. Det forandret livet mitt. Kanskje reddet det det.
Jeg kastet meg inn i matlagingen. Å lage mat med ild var noe jeg kunne fordype meg i. Bli bedre i. Det var en kunst å mestre – og en helt ny måte å knytte bånd til menneskene rundt meg på.
Jeg ble besatt. Gozney ble født. Og vi har gjort noen utrolige ting siden den gang, med et mål om å gi flere mennesker muligheten til å lage mat på en annerledes måte. For jeg vet av egen erfaring at det ikke bare kan forandre hvordan man lager mat – men hvordan man lever. Og for noen, hvem de blir.
Tom
Grunnlegger & Designer
Vår misjon er å forandre måten verden lager mat utendørs på. Skapere av banebrytende utendørsovner med levende ild.