Indisk inspirert vegetarrett

Tilfør masse av krydret smak til grønnsakene med denne vidunderlige indisk-inspirerte oppskriften. En god lynsteking i woken gir grønnsakene akkurat den rette konsistensen, og den eksotiske sammensetningen av krydder vil få familien til å ta mer enn én porsjon.

Oppskriften er utviklet i samarbeid med Julia Olsen, Onekitchenblog.

  • texture Wok
  • restaurant_menu Hovedrett
  • restaurant_menu Lunsj

Ingredienser

Slik gjør du


  1. Hak løken og riv ingefæren.
  2. Skjær sukkererter i 3 biter hver, og skjær blomkål i små buketter.
  3. I en wok stekes blomkål og løk med smør og olje – hvis du ønsker at blomkålen skal ha litt bid, skal de ikke stekes så lenge.
  4. Når blomkålen er passe tilberedt, stekes tomatpuré, garam masala, paprika, spisskummen, gurkemeie og cayennepepper sammen.
  5. Vend inn yoghurt og fløte, og varm alt godt opp.
  6. Smak til med salt, og så er retten klar. Vel bekomme.

Tip:

Retten passer godt med for eksempel ris eller naan til.

Skriv ut oppskriften

arrow_upward