Ingredienser
Slik gjør du
Myke løk - løkblanding:
- Varm opp paellapanne.
- Stek purre og løk myke.
- Tilsett timian, sukker, salt og pepper. Ta dem opp.
Stek kjøttkakene:
- Stek kjøttkakene i 4 minutter på hver side.
- Ta dem av (de skal ikke være gjennomstekte, da de også skal småkoke i sausen).
Brun saus:
- Smelt smør, og ha mel i paellapannen.
- Visp sammen til en smørbolle.
- Tilsett væske (melk, potetvann og ca. 1,5 dl fløte).
- Smak til med salt og pepper.
- La retten småkoke i 5 minutter.
Avsluttende touch:
- Legg kjøttkakene i sausen, og la det putre i ca. 7-10 minutter
- Legg rikelige av løkblandingen på hver kjøttkake.
- Legg bjørnebær ned i mellom, og la den putre i 2-3 minutter.
- Dryss til slutt med flaksalt før servering.